3 x 3 Zomertrainingen

voor kinderen van 10 tot en met 15 jaar

AanmeldenNaast een Day Camp gaan we dit jaar ook 3×3 trainingen geven gedurende 5 weken in de zomervakantie. Per week vinden er 2 trainingen plaats op dinsdag en woensdag van 10:30 tot 13:oo uur, voor jeugd van 10 tot en met 15 jaar. Met als afsluiter hopelijk het AS2 Day Camp! De trainingen zullen bestaan uit skills, mini-games en een 3×3 competitie.

Door de COVID-19 pandemie zijn we allemaal gebonden aan strenge RIVM regels, deze zullen wij dan ook zeker handhaven!

Je kunt je alleen per week inschrijven, ook kan je ervoor kiezen meerdere weken te komen natuurlijk.

Per week kunnen we maximaal 40 deelnemers per training toestaan en vol=vol dus wacht niet te lang met inschrijven.

De kosten voor deelname:

1 week = 2 trainingen van 2,5 uur voor € 25,-

2 weken = 4 trainingen van 2,5 uur voor € 50,-

3 weken = 6 trainingen van 2,5 uur voor € 75-

4 weken = 8 trainingen van 2,5 uur voor € 100,-

5 weken = 10 trainingen van 2,5 uur voor € 125,-

  Schrijf je hieronder in voor de AS2 3×3 trainingen van deze zomer!

Wil je je graag inschrijven voor het AS2 Basketball Camp klik dan hier

DD/MM/JJJJ
(Op dit adres ontvangt u de ontvangstbevestiging)
Indien lid van een vereniging, dan lidnummer invullen a.u.b. Indien geen lid, dan n.v.t. invullen.
Vink alle weken aan dat u uw kind wilt inschrijven. Omdat we werken met een kleine maximale capaciteit het kan zijn dat een week al vol zit dan krijgt u hier bericht over van ons.

 

Let op! Zorg ervoor dat je het inschrijfformulier volledig hebt ingevuld. Maak als deelnemer het bedrag over op  REKENINGNUMMER: NL58 RABO 0322 4403 00 BOUNCERS BASKETBALL ; ovv AS2 Basketball 3×3 + Naam. Na overschrijving ontvangt u een bevestiging dat de betaling voldaan is! Betaling dient binnen 21 dagen gedaan te worden.

Mocht je geen e-mail ontvangen, controleer dan of deze niet in je spamfilter is beland. Neem anders contact met ons op door middel van het contactformulier.

Disclaimer: Deelname aan sport kan bepaalde risico’s inhouden, zoals het oplopen van blessures. Deelname aan het AS2 Basketball 3×3 trainingen vindt geheel op eigen risico plaats. De organisatie en de sponsoren kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor enige schade in welke vorm dan ook. De organisatie behoudt zich het recht voor om foto’s en filmpjes gemaakt tijdens het AS2 Basketball 3×3 trainingen te gebruiken en te publiceren zonder recht op vergoeding voor anderen. Inschrijvingen kunnen door de organisatie zonder opgave van reden geweigerd worden. Tevens stemt u ermee in dat wij uw gegevens opnemen in een digitale database ten behoeve van de registratie van uw deelneming aan het AS2 Basketball 3×3 trainingen. Bij slecht weer gaan de trainingen niet door, we brengen u hier via de mail en social media op de hoogte. We zullen proberen de gemiste training op een andere dag in de week in te halen, kan dit niet krijgt u uw geld voor die training retour van ons.