Over ons camp

AS2 Basketball Day Camp wordt een unieke gebeurtenis én herinnering.

Tijdens het AS2 Basketball Day Camp staan leren, plezier maken en passie voor de basketbalsport centraal. Op een originele wijze dragen we ervaring van de ene generatie over op de ander …. heden creëert de toekomst!

Ons AS2 Basketball Day Camp is voor basketball(st)ers van

8 tot 19 jaar;

  • Van groot tot klein
  • Van ervaren tot starter
  • Van topniveau tot recreatief niveau.

Het is voor de basketball(st)er die beter wil worden en zijn/haar talent voor de basketbalsport verder wil ontwikkelen.

Het met elkaar delen van de passie voor basketbal, is wat wij gedurende de week van het AS2 Basketball Day Camp zullen doen met de jeugdige basketball(st)ers, en dus de toekomst van morgen!

Tijdens het AS2 Basketball Day Camp gaat het uiteraard om de ontwikkeling van jonge basketballers en basketballsters ongeacht niveau of ervaring. Gedurende een hele week AS2 Basketball Day Camp laten we de deelnemers ‘proeven’ hoe het is om te trainen als een prof.

Basketbal leent zich als sport ook uitstekend om bij te dragen aan een gezondere (sportievere) levensstijl van kinderen tot jong volwassenen. Het helpt om te leren samenwerken en geeft je sociale vaardigheden een ‘boost’. Aspecten die je naast jouw basketballeven van dienst kunnen zijn op school, studie of toekomstige werkzame leven. Kernwoorden als respect, acceptatie, doorzettingsvermogen, sportiviteit en teamwork staan hoog in het vaandel tijdens het AS2 Basketball Day Camp. Deze kernwoorden zul je ook nodig hebben in je dagelijks leven om jouw eigen top te bereiken.

Binnen de lijnen en langs de lijn van vele basketbalvelden in Europa hebben Arvin Slagter en Ben Ponsioen veel basketbalervaring. Ze delen, onder de noemer ‘delen is vermenigvuldigen’, met passie deze schat aan speel- en coachervaring in combinatie met een bewegingsonderwijs-achtergrond. Dit zorgt ervoor dat we alle juiste ingrediënten aanwezig hebben voor een memorabele AS2 Basketball Day Camp!

Gedurende het AS2 Basketball Day Camp is er aandacht voor elke basketball(st)er doordat we trainen in kleine groepen met een trainer per groep. Dit stelt ons in staat om deze vijf dagen samen maximaal te benutten.

Het AS2 Basketball Day Camp is voor iedereen!

Wij hebben ons tot doel gesteld dat iedere deelnemer met veel nieuwe basketballskills en mooie herinneringen weer naar huis zal gaan. Wij willen de jonge basketballers/sporters een duwtje in de goede richting geven om zich verder te ontwikkelen als basketballer en als mens, zodat zij hun eigen top zullen bereiken.

Het programma van het AS2 Basketball Day Camp dat wij samen met de coaches hebben opgesteld, maakt het voor iedereen mogelijk om deel te nemen aan het kamp. Van beginnende basketballer tot jeugd international.

De coaching staf is een combinatie van coaches die erg veel nationale/internationale ervaring hebben opgebouwd in de basketbalwereld.

Niet deelnemen is eigenlijk geen optie als ook jij wilt weten waar jouw ‘top’ ligt!

Ben jij al geinspireerd? Wacht niet langer en meld je snel aan!