Team

Kom hier meer te weten over onze coaches!

Arvin Slagter

Organisator/Coach

Arvin is een Nederlandse basketballer die uitkomt voor Donar Groningen in de Dutch Basketball League. Hij begon zijn carrière in 2003 spelend voor Rotterdam Basketbal. Sinds 2006 maakt hij, als captain, ook deel uit van het Nederlands basketbalteam met inmiddels 130 interlands achter zijn naam. Naast full time basketballer sinds 2003 is hij tevens ook in 2013 afgestudeerd aan de HALO in Den Haag als eerstegraads docent Lichamelijke Opvoeding.

Ben Ponsioen_v1

Ben Ponsioen

Organisator/Coach

Ben is binnen het Nederlandse Basketball bekend als zeer ervaren basketball coach. Meerdere nationale jeugdteams met jonge basketballers, die zowel nationaal als internationaal in de top van het basketball hebben gespeeld, zijn door hem zijn opgeleid en begeleid. 
Hij is gelicenseerd FIBA-coach en wordt door de Nederlandse Basketball Bond als één van de hoofdopleider ingezet bij het ontwikkelen en geven van opleidingen voor trainers/coaches. Naast gepassioneerd basketball coach heeft Ben ook meer dan 40 jaar in het onderwijs gewerkt als docent Lichamelijke Opvoeding aan het Ashram College in Alphen aan den Rijn.

erik_braal_HS

Erik Braal

Coach

Erik is een Nederlandse topcoach, hij is de afgelopen vier jaar al de hoofdcoach van Donar Groningen. Hij is de huidige coach van het jaar en heeft deze onderscheiding al 4 maal gewonnen in zijn carrière.

Erik is zijn coach carrière begonnen bij de basketbal school van Rotterdam. Daar heeft hij de U16, U18 en U20 gecoacht. Ook coachte hij in die tijd het nationale team U16. Na het winnen van de beker en het landskampioenschap bij de U20 in 2002, is hij in 2003 hoofdcoach geworden van het eredivisie team van Rotterdam Basketbal.

In zijn verdere loopbaan is hij hoofdcoach geweest bij de West Brabant Giants, Aris Leeuwarden en de Oberwart Gunners uit Oostenrijk. Daarnaast is hij ook nog assistent coach geweest bij de Orange Angels.

Sergio De Randamie

Coach

Sergio is een Surinaamse international die uitkomt voor ZZ Leiden. Hij is huidig Sixth man of the year en regerend beker kampioen met ZZ Leiden. 

Sergio heet de afgelopen elf jaar in de DBL gespeeld en heeft ondermeer tweemaal het Nationaal kampioenschap gewonnen met Amsterdam. Voor zijn tijd in Nederland was hij actief als basketballer in Suriname en heeft hij vier jaar in de US college basketball gespeeld. Waarvan zijn laatste twee jaar bij de University of Housten.

Het team van coaches wordt in de komende maanden uiteraard verder versterkt en compleet gemaakt. Lees hier binnenkort meer over de toppers die jou training gaan geven! 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Close Menu