Team

Kom hier meer te weten over onze coaches!

Arvin Slagter​

Organisator/Coach

Arvin is een Nederlandse basketballer die uitkomt voor Team NL in het 3×3 basketball. Hij begon zijn carrière in 2003 spelend voor Rotterdam Basketbal. Sinds 2006 maakt hij, als captain, ook deel uit van het Nederlands basketbalteam met inmiddels 132 interlands achter zijn naam. Naast full time basketballer sinds 2003 is hij tevens ook in 2013 afgestudeerd aan de HALO in Den Haag als eerstegraads docent Lichamelijke Opvoeding.

Ben Ponsioen

Organisator/Coach

Ben is binnen het Nederlandse Basketball bekend als zeer ervaren basketball coach. Meerdere nationale jeugdteams met jonge basketballers, die zowel nationaal als internationaal in de top van het basketball hebben gespeeld, zijn door hem zijn opgeleid en begeleid. 
Hij is gelicenseerd FIBA-coach en wordt door de Nederlandse Basketball Bond als één van de hoofdopleider ingezet bij het ontwikkelen en geven van opleidingen voor trainers/coaches. Naast gepassioneerd basketball coach heeft Ben ook meer dan 40 jaar in het onderwijs gewerkt als docent Lichamelijke Opvoeding aan het Ashram College in Alphen aan den Rijn.

Sergio de Randamie

Coach

Sergio is power foward bij Apollo Amsterdam. De Surinaams international heeft onder andere college basketball gespeeld bij de University of Houston. Sinds zijn college-loopbaan heeft Sergio voor verschillende DBL teams gespeeld. Met Amsterdam werd hij tweemaal kampioen van Nederland en met ZZ Leiden won hij de Beker. Naast zijn sixth man of the year titel is hij in het verleden ook tweemaal tot all-star gekozen in de DBL.

Met zijn passie voor de sport en zijn enthousiasme is hij een voorbeeld voor de jeugd en een aanwinst voor ons camp!

Vincent Krieger

Coach

Vincent is een voormalig Nederlands international. Met 86 interlands achter zijn naam voor het Nederlands team. 

Vincent is begonnen te basketballen in Den Haag en speelde in zijn jeugd onder anderen voor Locomotief en DAS. Daarna besloot hij om naar de VS te gaan waar hij bij UNC Asheville zou spelen onder coach Randy Wiel. Na 4 jaar college basketball is Vincent prof geworden in Frankrijk, hij zou ook nog meerdere seizoenen in België spelen bij BC Houthalen. In Griekenland en in Spanje. 
Na zijn buitenlandse avonturen speelde hij voor Rotterdam Basketbal en ZZ Leiden. 

Vincent is naast een getalenteerd en begaafd basketballer ook een geweldige coach. Hij geeft al jaren clinics en trainingen op verschillende top kampen in binnen en buitenland. Daarnaast is hij ‘the voice’ van alle evenementen in het Nederlandse basketball. 

Wouter van der Eng

Coach

Wouter haalt met zijn passie voor basketbal het beste in zijn kids naar boven. 

Deze grote vriendelijke reus heeft een schat aan  buitenlandse ervaring met onder andere jaren speelervaring in de V.S. op high school en college.

Nu is hij een van de vaste waarden in het Heren team van de Bouncers. 

 

Thom Peppelman

Coach

Thom is een enthousiaste jonge trainer die zich enorm heeft ontwikkeld als trainer en coach de laatste seizoen.

Naast basketbal coach werkt Thom ook in de sportschool als instructeur. Die kennis deelt hij uiteraard ook met de kids, daarmee helpt hij hen uiteraard ook stappen maken in hun fysiek.

Jos de Frel

Coach

 Jos haalt als sportleraar het beste in de spelers naar boven. Daarnaast brengt Jos, met zijn jarenlange ervaring als basketbalspeler én als gecertificeerd basketballcoach, veel kennis en inzicht in het basketbalspel en in de begeleiding van spelers mee. 

Met zijn aanstekelijke enthousiasme, passie voor de basketball sport en hart voor de begeleiding van jonge spelers is hij een echte basketball coach pur sang!

Galdino Haimé​

Coach

Galdino is De freestyle basketballer van Nederland! Onder de naam Showcase vermaakt hij in binnen- en buitenland met prachtige shows het publiek. Deze entertainer kan van alles met een bal. Van een bal op je vinger draaien, dribbel combinaties of andere vette tricks deze man kan het allemaal. Niet alleen 1 bal maar wel met veel meer ballen tegelijk! Naast het geven van freestyle clinics zitten zijn trainingen altijd bomvol met activiteiten op maat en boordevol muziek en show.

Cees Damen

Verzorging

Cees is samen met zijn vrouw Yvonne verantwoordelijk voor de professionele verzorging van de kinderen gedurende de week. Dit zeer ervaren duo heeft al vele jaren ervaring bij vele verschillende clubs in diverse taken van sport. Zij zijn verbonden geweest aan ZZ Leiden maar ook het NL team als verzorging. De voetbalclub VVSB is al de afgelopen jaren de gelukkige die week in week uit gebruik mag maken van hun diensten.

 

Boudewijn Koppen

Coach

Het team van coaches wordt in de komende maanden uiteraard verder versterkt en compleet gemaakt. Lees hier binnenkort meer over de toppers die jou training gaan geven!