Team

Kom hier meer te weten over onze coaches!

Arvin Slagter

Organisator/Coach

Arvin is een Nederlandse basketballer die uitkomt voor Donar Groningen in de Dutch Basketball League. Hij begon zijn carrière in 2003 spelend voor Rotterdam Basketbal. Sinds 2006 maakt hij, als captain, ook deel uit van het Nederlands basketbalteam met inmiddels 130 interlands achter zijn naam. Naast full time basketballer sinds 2003 is hij tevens ook in 2013 afgestudeerd aan de HALO in Den Haag als eerstegraads docent Lichamelijke Opvoeding.

Ben Ponsioen_v1

Ben Ponsioen

Organisator/Coach

Ben is binnen het Nederlandse Basketball bekend als zeer ervaren basketball coach. Meerdere nationale jeugdteams met jonge basketballers, die zowel nationaal als internationaal in de top van het basketball hebben gespeeld, zijn door hem zijn opgeleid en begeleid. 
Hij is gelicenseerd FIBA-coach en wordt door de Nederlandse Basketball Bond als één van de hoofdopleider ingezet bij het ontwikkelen en geven van opleidingen voor trainers/coaches. Naast gepassioneerd basketball coach heeft Ben ook meer dan 40 jaar in het onderwijs gewerkt als docent Lichamelijke Opvoeding aan het Ashram College in Alphen aan den Rijn.

Het team van coaches wordt in de komende maanden uiteraard verder versterkt en compleet gemaakt. Lees hier binnenkort meer over de toppers die jou training gaan geven!