Nieuws

Vind hier alle nieuwtjes over het AS2 Basketball Camp

By AS2 Basketball Camp

17 May 2019

PARTNER NEWS!!

Albert Heijn Gouda is één van de nieuwe partners van het Arvin Slagter Basketball Camp. We zijn als organisatie zeer verheugd met de samenwerking: “Met het partnership ondersteunt Albert Heijn Gouda de activiteiten van ons camp. Albert Heijn Gouda heeft als supermarkt natuurlijk alles te bieden op het gebied van gezonde voeding voor de kids die meedoen aan het camp. Want een gezonde lifestyle bereik je niet alleen maar door dagelijks te bewegen maar ook door gezond te eten! We zijn erg blij met Albert Heijn Gouda als partner, hiermee kunnen we verder bouwen aan een camp vol mooie én gezonde basketball-belevingen”.

Ga voor meer informatie over Albert Heijn Gouda naar www.ah.nl

By AS2 Basketball Camp

17 May 2019

 
Een korte aftermovie van de fundamental clinic op 10 maart in sportcomplex de Mammoet in Gouda!

By AS2 Basketball Camp

17 May 2019

 
Vandaag hebben we een zeer geslaagde fundamentel training gehad in sporthal de Mammoet! 
We hebben veel enthousiaste deelnemers gezien. Er werd hard gewerkt en veel plezier gemaakt met elkaar! 

By AS2 Basketball Camp

5 February 2019

PARTNER NEWS!!

 
 
Lensspecialist Lens is één van de nieuwe partners van het Arvin Slagter Basketball camp. Arvin Slagter is verheugd met de samenwerking: ‘Met het partnership ondersteunt Lens de activiteiten van ons camp. Daar zijn we erg blij mee en daarmee kunnen we verder bouwen aan een camp vol mooie basketball-belevingen’.
 
Ga voor meer informatie over Lens naar www.lens.nl

By AS2 Basketball Camp

5 February 2019

COACH NEWS!!

Coach van het jaar 2018 en hoofdcoach van Donar Groningen Erik Braal is komende zomer één van de coaches tijdens één van de campdagen! Met 21 jaar ervaring als professioneel coach waarvan 15 jaar coachervaring in de Dutch Baketball League kan hij ook jou deze zomer coachen naar een hoger niveau. Erik behaalde met Donar vele prijzen en successen. Vorig seizoen won hij met Donar de NBB Beker én het landskampioenschap. In de de FIBA Europe Cup drong hij met Donar door tot de halve finales. Een topcoach dus waar je veel van kan leren! Welkom bij het team Erik!

Close Menu
error: Content is protected !!