Nieuws

Vind hier alle nieuwtjes over het AS2 Basketball Camp

By AS2 Basketball Camp

5 January 2020

 

CLINIC NEWS!!

Om het jaar goed te beginnen zal onze eerste gratis clinic op zondag 12 januari zijn in Waddinxveen! Sporthal de Duikelaar opent de deuren voor ons om 09:40 uur zodat we om 10:00 uur kunnen starten!

Van 10 tot 12 zullen we aan de fundamentals gaan werken met elkaar, vergeet dat mooie tenue niet aan te trekken 😉 ! Heb je een basketballend vriendje of vriendinnetje die je graag wilt meenemen naar deze clinic? Dan zijn zij natuurlijk ook van harte welkom!

Je hoeft je voor deze clinic niet aan te melden!

Wil je je opgeven voor het camp?

Onze top trainers en coaches staan weer klaar om jullie van alles te leren!

Schrijf je dus snel in via de onderstaande button.

By AS2 Basketball Camp

5 January 2020

 

CAMP NEWS!!

Wij organiseren de 2e editie van het Arvin Slagter Basketball Camp wederom tijdens de eerste week van de zomervakantie regio midden ons camp van 21 t/m 25 juli 2020 in sporthal de Mammoet te Gouda.
 
Wij trainen en spelen tijdens dit vijf daagse camp op dinsdag tot vrijdag van 10:00 tot 16:30 en op zaterdag van 10:00 tot ca. 13:00. Tijdens de ochtenden wordt er vooral gewerkt aan de skills. Dit doen we in kleine groepen om het maximale uit de tijd te halen die we op de trainingsvloer staan. De skills waar we onder anderen aan werken zijn passen, rebounden, balhandeling, schieten en verdedigen. S ‘middags spelen we een onderlinge competitie met en tegen elkaar.
 


Onze top trainers en coaches staan weer klaar om jullie van alles te leren!
Schrijf je dus snel in via de onderstaande button.

By AS2 Basketball Camp

5 January 2020

PARTNER NEWS!!

Ford Van Bunningen Gouda is één van de nieuwe partners van het Arvin Slagter Basketball Camp. We zijn als organisatie zeer verheugd met de samenwerking: “Met het partnership ondersteunt Ford Van Bunningen Gouda de activiteiten van ons camp. Ford Van Bunningen Gouda maakt onderdeel uit van Autohaag Zeeuw/Van Bunningen/Zeeuw & Zeeuw een inspirerende dealergroep, die een compleet aanbod aan mobiliteitsdiensten heeft. Als onderneming staan zij voor een hoog percentage tevreden klanten, met de slogan “Maakt je blij!”

Met Ford Van Bunningen Gouda als partner zijn wij erg blij! Hiermee is weer een volgende stap gezet om verder bouwen aan een camp vol mooie, blije én gezonde basketball-belevingen”.

 

Ga voor meer informatie over Ford Van Bunningen Gouda naar http://www.vanbunningen.nl

 

 

By AS2 Basketball Camp

5 January 2020

COACHCLINIC op het AS2BC

Wij als AS2BC zijn er niet alleen voor de jeugdige deelnemers maar ook voor de trainers en coaches die ze opleiden! Daarom organiseren wij op 24 juli een coachclinic met 2 topcoaches uit het Nederlandse basketball. 

Marco van den Berg is ex-bondscoach  van de Nederlandse Basketbal Bond en hoofdcoach van het Centrum voor  Topsport en Onderwijs in Amsterdam. Erik Braal is coach van de eredivisie  topclub Donar Groningen.

De onderwerpen die centraal staan in de clinic zijn:

19.00- 20.30 uur: het sportbrede onderwerp “Groepsdynamica”  door Marco van den Berg;

20.30-22.00 uur: “Het creëren van voordeelsituaties in de aanval en het  beperken van voordeelsituaties in de verdediging” door Erik Braal.

Locatie: Sporthal de Mammoet te Gouda.

Om je aan te melden klik op de button hieronder!

By AS2 Basketball Camp

January 5, 2020

COACH NEWS!!

COACH NEWS!! Sixth man of the year 2019 en speler van ZZ Leiden Sergio De Randamie is komende zomer één van de coaches tijdens het camp! De Surinaams international heeft onder anderen college basketball gespeeld bij de University of Housten. Sinds zijn college loopbaan heeft Sergio voor verschillende DBL teams gespeeld. Met Amsterdam werd hij tweemaal kampioen van Nederland en met ZZ Leiden won hij afgelopen jaar de Beker. Naast zijn sixth man of the year titel is hij in het verleden ook tweemaal tot all-star gekozen in de DBL. Welkom bij het team Sergio!

By AS2 Basketball Camp

5 January 2020

De laatste plekken voor ons camp zijn nog beschikbaar! Je hebt nog tot 7 juni om je aan te melden!
 

By AS2 Basketball Camp

5 January 2020

PARTNER NEWS!!

Albert Heijn Gouda is één van de nieuwe partners van het Arvin Slagter Basketball Camp. We zijn als organisatie zeer verheugd met de samenwerking: “Met het partnership ondersteunt Albert Heijn Gouda de activiteiten van ons camp. Albert Heijn Gouda heeft als supermarkt natuurlijk alles te bieden op het gebied van gezonde voeding voor de kids die meedoen aan het camp. Want een gezonde lifestyle bereik je niet alleen maar door dagelijks te bewegen maar ook door gezond te eten! We zijn erg blij met Albert Heijn Gouda als partner, hiermee kunnen we verder bouwen aan een camp vol mooie én gezonde basketball-belevingen”.

Ga voor meer informatie over Albert Heijn Gouda naar www.ah.nl

By AS2 Basketball Camp

5 January 2020

 
Een korte aftermovie van de fundamental clinic op 10 maart in sportcomplex de Mammoet in Gouda!

By AS2 Basketball Camp

5 January 2020

 
Vandaag hebben we een zeer geslaagde fundamentel training gehad in sporthal de Mammoet! 
We hebben veel enthousiaste deelnemers gezien. Er werd hard gewerkt en veel plezier gemaakt met elkaar! 

By AS2 Basketball Camp

5 February 2019

PARTNER NEWS!!

 
 
Lensspecialist Lens is één van de nieuwe partners van het Arvin Slagter Basketball camp. Arvin Slagter is verheugd met de samenwerking: ‘Met het partnership ondersteunt Lens de activiteiten van ons camp. Daar zijn we erg blij mee en daarmee kunnen we verder bouwen aan een camp vol mooie basketball-belevingen’.
 
Ga voor meer informatie over Lens naar www.lens.nl

By AS2 Basketball Camp

5 February 2019

COACH NEWS!!

Coach van het jaar 2018 en hoofdcoach van Donar Groningen Erik Braal is komende zomer één van de coaches tijdens één van de campdagen! Met 21 jaar ervaring als professioneel coach waarvan 15 jaar coachervaring in de Dutch Baketball League kan hij ook jou deze zomer coachen naar een hoger niveau. Erik behaalde met Donar vele prijzen en successen. Vorig seizoen won hij met Donar de NBB Beker én het landskampioenschap. In de de FIBA Europe Cup drong hij met Donar door tot de halve finales. Een topcoach dus waar je veel van kan leren! Welkom bij het team Erik!

Close Menu