Praktische informatie

Kosten

De kosten voor deelname aan het AS2 Basketball Day Camp bedragen €250,- Vanwege onze samenwerking met vereniging Bouncers zijn de kosten voor leden van Bouncers €225,- voor deelname. Hier krijg je heel veel voor terug een van de extra’s dit jaar is dat iedereen een exclusieve en speciale AS2 & SB bal voor de helft van de normale prijs!
Wil jij je exclusieve AS2 campbal van Special Balls laten personaliseren met je naam bijvoorbeeld dan kan je dit er extra bij bestellen voor €10,- Lees hier op deze pagina verder wat dat allemaal is.

Fundamentals

Trainen aan de basis, en vanuit een goede basis verder opbouwen en uitbouwen van je skills! Jouw eigen skills rugzak verder vullen, met ideeën, oefeningen en spelletjes die je thuis zelf kan doen om je skills te verbeteren.

Fun & Games

Plezier hebben en je skills testen en spelenderwijze verbeteren in games, mini-games en game-like situaties

Slapen?!

Na een hele dag lekker gebasketbald te hebben mag je daarna weer naar huis om goed te eten, op tijd naar je eigen bed te gaan en de volgende ochtend weer fris aan de start te kunnen verschijnen! Voor nog meer basketbal!!

Camp gear

Alle deelnemers krijgen een eigen: -Camp T-shirt -Camp Tenue - exclusieve AS2 Camp Bal van Special Balls -Bidon -Certificaat van deelname -Camp foto

Krijg je nog meer? JA!

Daarnaast is er dagelijks ook de lunch met voldoende eten en drinken tussen de trainingen door inbegrepen in de prijs. Medische begeleiding is ten alle tijden aanwezig, voor eventule kleine ongelukjes of blessures.

Data & Tijden

19 t/m 23 augustus 2024 | maandag tot donderdag van 10:00 tot 16:30 | vrijdag van 10:00 tot ca. 13:00

Ben jij al geinspireerd? Wacht niet langer en meld je snel aan!